Поканата за Котктелйл парти

С огромно удоволствие Ви каня да споделите отбелязването на моите 41 години! Рождения ми ден е на 28-ми май, така че ще съм сигурен дали приемам да бъдат 41 или ще са вторите 21 😀

Кога?
31.05.2022г., начало 17:00 часа

Къде точно?
Pasarel Lake Club. Красиво място близо до София, сгушено между висока борова гора и живописния язовир Пасарел.
Коктейла ще бъде под звездите, в подножието на Лозенска и Плана планина и въпреки, че ще бъде чудесен летен ден, вечерите са прохладни и връхна дреха няма да ви е излишна.

Защо?
Защото сте се затъжили да се видим, а повода е идеална възможност да изпием по една напитка, да си поговорим и да се посмеем. Или пък се срещаме постоянно, но някак все не ни е достатъчно и винаги ще ни е приятно да изкараме още една вечер заедно.

Как да стигнем до там?
Pasarel Lake Club разполага с достатъчно паркинг места. Спокойно можете да дойдете с личен автомобил, който да оставите там до ден. Ако искате навигация, натиснете върху надpиса – „къде е партито
Как да потвърдим?
По-долу има кратка форма за попълване, в която да потвърдите присъствието си, като по този начин ще ми дадете и друга важна информация. Моля Ви, това да се случи до 29.05.2022г.
Вярвам, че ще попълните формата по-долу и ще бъдем заедно на един забавен и незабравим коктейл!
Очаквам ви!
П. П.
За песните и поздравленията, ще ви помоля да изпратите желанията си най-късно до 30.05.2022г., защото след този срок няма да имам възможност да ги видя и обработя.

Програма на събитието

Праграмата, както вярвам очаквате ще бъде непринудена. Ако ни се танцува ще има хубава музика за която!!!, може и вие да допринесете. Коктейли, хапки, торта и много приятни моменти. 

Моля попълнете полетата

Scroll to Top

Сайтът записва и обработва Cookies, за да работи оптимално.