Сватбената страница на Амалия и Борис

Newlyweds 29.09.2024

Скъпи гости,

С огромно удоволствие ви каним да споделите нашето сватбено празненство. Ще се забавляваме на открито, сред една Приказна градина.

Къде точно?

Приказната градина красиво място близо до София, между гара Елин Пелин и град Елин Пелин има градина, с чудни чинари, желязна ограда и прекрасен двор, с басейн…Наоколо е дивна пустош с полянки, заобиколени от храсти и дървета, после нивите се ширват… огласяни от чуруликащи пернати братя.
Разхождаш се по обраслата пътека и те обзема чувство на безметежност, а мислите ти хвръкват на воля…Точното местоположение на Pasarel lake club може да видите тук.

Кога?

29.09.2022 г., начало в 15:00 часа.

Кой ще кумува?

Тази чест и отговорност поверихме на Десислава Попова и Виктор Бойков.

Програма на събитието

Как да стигнем до там?

….

Как да се приберем?

….

Как да потвърдим?

По-долу има кратка форма за попълване, в която ще потвърдите присъствието си и ще ни дадете и друга важна информация, която да предвидим. Молим за вашето потвърждение най-късно до __.__.2024 г.

Поздрави, изненади и подаръци

Ако случайно решите да ни поздравите с песен (без чалга) или да ни поднесете изненада, опишете го във формата по-долу. Информацията стига само и единствено до диджея, ние няма да знаем нищо. 😊

Песните за поздрав молим да изпратите не по-късно от 27.09.2024 г. След тази дата поздравът няма да бъде видян. Ако се сетите по време на самото парти, можете да се обръщате към DJ IVCHO.

А подаръците? Предпочитаме ги в …

Моля попълнете полетата

Scroll to Top

Сайтът записва и обработва Cookies, за да работи оптимално.