Сватбената страница на Десислава и Александър

Wedding Photo Collage

Скъпи гости,

С огромно удоволствие ви каним да споделите нашето сватбено празненство. Ще се забавляваме на открито, сред зелени гори, сини води и едно шосе.

Къде точно?

Pasarel cake club красиво място близо до София, сгушено между висока борова гора и живописния язовир Пасарел. Сватбеното празненство ще бъде под звездите, в подножието на Лозенска и Плана планина и въпреки че сме избрали чудесен летен ден, вечерите са прохладни и връхна дреха няма да ви е излишна. Освен ако не сте се сгорещили от вино и танци, разбира се. Точното местоположение на Pasarel lake club може да видите тук.

Кога?

20.08.2022 г., начало в 17:00 часа.

Кой ще кумува?

Тази чест и отговорност поверихме на Стела и Пламен.

Програма на събитието

Как да стигнем до там?

Pasarel Lake Club разполага с достатъчно паркинг места. Спокойно можете да дойдете с автомобил и да го оставите там до следващия ден на обяд. Другият начин за придвижване е с такси. Уговорили сме се с Yellow taxi за фиксирана такса от 13 лв. + апаратната сума.

Как да се приберем?

На сватба няма как да минем без промили в кръвта, затова за безопасното прибиране с личния ви автомобил сме осигурили възможност за drink and drive с фиксирана тарифа от 70 лв. до всяка точка на София. Другата опция е отново с такси, таксата остава същата.

Как да потвърдим?

По-долу има кратка форма за попълване, в която ще потвърдите присъствието си и ще ни дадете и друга важна информация, която да предвидим. Молим за вашето потвърждение най-късно до 20.07.2022 г.

Поздрави, изненади и подаръци

Ако случайно решите да ни поздравите с песен (без чалга) или да ни поднесете изненада, опишете го във формата по-долу. Информацията стига само и единствено до диджея, ние няма да знаем нищо. 😊

Песните за поздрав молим да изпратите не по-късно от 18.08.2022 г. След тази дата поздравът няма да бъде видян. Ако се сетите по време на самото парти, можете да се обръщате към DJ IVCHO.

А подаръците? Предпочитаме ги в пликче, на мястото ще има специална кутия за целта.

 

Моля попълнете полетата

Scroll to Top

Сайтът записва и обработва Cookies, за да работи оптимално.