Добре дошли в нашата сватбена музикална страница

Вместо да поднесете цветя, приканваме да подпомогнете каузата на доброволците към катедрален храм “Успение Богородично”. Ще има обозначено място, където да направите това, ако желаете, след провеждането на изнесения ритуал.

Цветята са символ на обич и уважение, ние оценяваме и разбираме това, но те увяхват и биват изхвърлени, а помощта към хора в нужда остава в техните сърца и носи надежда. Ако споделяте това виждане и не ви представлява трудност, вместо да поднесете цветя, приканваме да подкрепите каузата на доброволците към катедрален храм “Успение Богородично”. Те се занимават с обгрижване на болни, немощни, както и крайно нуждаещи се от продукти от първа необходимост и лекарства хора. Често провеждат благотворителни базари, със средствата от които подпомагат дейността си. Тук може да видите снимки от последният базар, за да добиете горе-долу представа за хората, които се занимават с дейността – https://photos.app.goo.gl/TAgsQ27p1NMAWgHV8 https://photos.app.goo.gl/3hEwZwhp5fJiyL3b9 .

Познаваме ги лично и имат нашето пълно доверие и уважение за това, което правят. За съжаление не разполагат със сайт, където да видите повече информация, надяваме се на вашето доверие към нас. Не става дума за църковно дарение, а за такова, което ще отиде директно за помощ от всякакъв характер за хора в нужда.
Ако не чувствате, че искате да направите това по една или друга причина – носете усмивки вместо цветя!

Scroll to Top
Благодаря! Съобщението ви беше успешно изпратено на DJ IVCHO.

Сайтът записва и обработва Cookies, за да работи оптимално.