DJ за Фирмени събития

Независимо дали фирмата ви се намира в София, Варна, Бургас, Пловдив  или друг край на България, DJ Ivcho може да ви осигури качествено провеждане на вашето фирмено събитие или тематично парти, съобразено с броя на участниците, техните предпочитания и специфичната програма, която сте подготвили.

НЕ Е НУЖНО ФИРМЕНОТО ВИ СЪБИТИЕ ДА БЪДЕ ПРОСТО ПОРЕДНАТА СРЕЩА, НА  КОЯТО КОЛЕГИТЕ ВИ ОТИВАТ ПО ЗАДЪЛЖЕНИЕ – DJ IVCHO ЩЕ Я ПРЕВЪРНЕ В ИСТИНСКО ПАРТИ

Независимо дали ви предстоят конференция, семинар, корпоративни събирания, или трябва да организирате коледното и новогодишно партита на фирмата, събиране на партньорите, тиймбилдинг или бутикови събития, DJ Ivcho подхожда индивидуално и прецизно към всяко едно мероприятие и е готов да ви консултира на всяка една стъпка от организирането му. За DJ Ivcho от изключителна важност е личната комуникация с всеки един клиент. Освен човекът, който се грижи за музиката и настроението на вашите гости и служители, дисководещият съчетава много роли. Той е професионален организатор, следи програмата и всички участници в нея да се движат по график, както и е готов да ви посъветна как най-добре да проведете събитието си, за да е максимално приятно за вашите гости и най-вече лишено от стрес за вас като организатор.

Зад гърба си DJ IVCHO има стотици доволни клиенти, благодарение на своето безпогрешно чувство за настроението на публиката

ПРЕДЛАГАМЕ ОЗВУЧАВАНЕ КАКТО В ЗАКРИТИ ПОМЕЩЕНИЯ, ТАКА И НА ОТКРИТО.

Независимо дали планирате корпоративното си събитие в голям хотел или на открито, в природен парк, ние можем да ви осигурим най-добрата и качествена техника за целите на събитието. Нашите клиенти получават високо качество на предлаганите услуги, както и перфектна организация до последния детайл.

ВСИЧКИ УСЛУГИ НА ЕДНО МЯСТО – НИЕ СМЕ ВАШАТА АГЕНЦИЯ ЗА ОРГАНИЗИРАНЕ НА СЪБИТИЯ

Дългогодишният опит на DJ Ivcho в организацията и озвучаването на частни и корпоративни събития са му дали възможност да работи с най-добрите професионалисти в сферата на фото и видео заснемане, артисти, осветлението, специални ефекти, кетеринг и мн.др.

Ако освен имате нужда от диско водещ и от друг тип програма, както и качествени снимки и видеа, осветление, светлинно шоу, специален дим, пространства – ресторанти, зали, хотели и т.н., DJ Ivcho ще ви насочи към най-подходящите професионалисти в съответната сфера.

ФИРМЕНИТЕ СЪБИТИЯ СА ИМИДЖ СТРАТЕГИЯ. ТЕ МОГАТ ДА СЕ РАЗДЕЛЯТ НА ДВА ВИДА

Едните са с цел реклама – подобряването реномето на дадена компания и запознаването на контрагентите с нейната дейност и продукти. Другият вид са насочени към колектива с цел ръководителите да покажат на своите служители, че държат на тях и да ги накарат да се чувстват ценени, уважавани и сплотени. Искате ли да имате най-доброто фирмено тържество? Тайната на успеха е в планирането! Тези събития в повечето случаи имат определена програма и наемането на професионален ди-джей ще ви спести много главоболия, защото той ще може да реагира бързо и точно във всяка една ситуация, а и с усета му към музиката и хората, ще направи вашето тържество перфектно и запомнящо се за вашите гости.

КАКВИ СА СТЪПКИТЕ ЗА ОРГАНИЗИРАНЕ НА СЪБИТИЕ?

Чудите се от къде да започнете организацията на фирменото си парти, така че да впечатлите екипа си и да им предоставите едно незабравимо преживяване?

Оставете това на нас – обадете ни се, за да обсъдим от какво имате нужда, колко ще са гостите на вашето събитие и как бихте желали да ги забавлявате. И най-вече – каква музика слушат😊?

КАКВА Е ЦЕНАТА ЗА ВОДЕЩИЯ НА СЪБИТИЕТО ВИ?

Ценообразуването за всяко събитие е различно и се определя от необходимите си услуги и продължителност. Ще се радвам да се свържете с нас, за да ви изготвим най-подходящата оферта. Работили сме с различни по големина компании и събития и вярваме, че заедно ще намерим правилната формула

Ако имате нужда от организация на друг тип събитие – организация на сватба, юбилей, бал, рожден ден или незабравимо парти за ваш личен повод – погледнете тук (линк към друга част на сайта)

Едните са с цел реклама – подобряването реномето на дадена компания и запознаването на контрагентите с нейната дейност и продукти. Другият вид са насочени към колектива с цел ръководителите да покажат на своите служители, че държат на тях и да ги накарат да се чувстват ценени, уважавани и сплотени. Искате ли да имате най-доброто фирмено тържество? Тайната на успеха е в планирането. Тези събития в повечето случаи имат определена програма и наемането на професионален ди-джей ще ви спести много главоболия, защото той ще може да реагира бързо и точно във всяка една ситуация, а и с усета му към музиката и хората, ще направи вашето тържество перфектно и запомнящо се за вашите гости.
Scroll to Top

Сайтът записва и обработва Cookies, за да работи оптимално.