Диджей и дисководещ ЗА СВАТБА

Wedding DJ - Сватбен диджей и дисководещ

Може би търсите:

Сватбeн DJ - IVCHO

Добре дошли в света на любовта. Има ли по-хубаво от това двама души да се обичат и да са заедно сега. Наближава един вълшебен ден, изпълнен с радост, сълзи и много вълнуващи моменти. Денят на вашата сватба – вашето ново начало. На този ден вашите близки виждат в очите ви очарователния блясък на едно прекрасно чувство. 

Ти блестиш в бяло, а той стои до теб в изискан костюм. Взимате ръцете един на друг, така, че да може да видите вашия подарък. Танцувате първия си семеен танц под звуците на музиката от вашия сватбен диджей, обляни в нежна светлина. Всеки един момент се запечатва не само от фотографа, но и в съзнанията ви. На този ден сте си казали заветното „ДА”, с което още веднъж сте потвърдили любовта си един към друг. Дойде моментът да започнете да пишете вашата история.

DJ за сватба - ЦЕНИ

Сватбен DJ - Диджей Ивчо (Сватбен дисководещ в София, България)

Ценовият лист, който виждате на сайта, цели да ви даде някаква представа и ориентира в бюджета, с който разполагате. DJ Ивчо, препоръчва да се свържете с него по телефона, за да успее да ви направи предложение, което ще удовлетвори нуждите и бюджета ви и няма да откажете!

Избор на Сватбeн Дисководещ

Сватбен DJ - Диджей Ивчо (Сватбен дисководещ в София, България)

За да бъде вашата сватба уникална и незабравима е много важно какъв сватбен дисководещ ще изберете. Първото и най-важно нещо което трябва да притежава той е умението да познава хората и техните желания. Трябва да е минал през всички сфери на професията си и умело да преминава от един стил в друг. Сватбеният дисководещ познава добре всеки ритуал и ще обърне внимание и на най-малкия детайл на сватба ви. При евентуална промяна във сватбения сценарии, ще реагира адекватно и своевременно. Доверете се на диджей Ивчо и се насладете на неповторимия си ден.

Разгледайте и някои от другите DJ услуги, които предлагам.

Някои от градовете, в които съм бил дисководещ – София, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна, Тасос, Фазано, Брюксел, Белград, Охрид и др. 

Scroll to Top

Сайтът записва и обработва Cookies, за да работи оптимално.