Мнения и Отзиви за DJ - Ivcho

Благодаря за отзивите! Вярвам, че сте искрени! За тези от вас, които още не са написали своето мнение, не се колебайте. С вашите коментари и отзиви, можете да бъдете полезни за всички, на които им предстои тържество нуждаещо се от дисководещ и свой индивидуален ритъм.

Сърдечно благодарим, #DJIVCHO! ❤ 27.08.2017г. ❤

Освен доказан професионалист, DJ Ivcho е човекът, който спечели доверието ни и на когото разчитахме за съвети и идеи по време на огранизацията на нашата сватбена програма. Изключително впечатлени сме от финеса, усета и отношението му, с които успя да превърне нас и нашите гости в свои фенове! Благодарим ти!

Eвелина & Oрлин
♫ ♬ ♪ ♩♫ ♬ ♪

Благодарим на Иво за професионалното...

Благодарим на Иво за професионалното отношение, ценните съвети и времето, което ни посвети, за да направим от нашата сватба истинско парти! С удоволствие бихме препоръчали услугите му на всеки, на който му предстои тържествено мероприятие!

Ива Тафраджийска

Благодаря за всичко, което направи...

Благодаря за всичко, което направи за настроението на гостите в нашия сватбен ден. Не съжаляваме, че се спряхме на теб, благодарим за профессинализма и за това, че ни накара да се чувстваме спокойни в този ден. Изключително точен човек, който знае как да си върши работата идеално.

Александра Илиева

Нашият любим DJ – Диана и Иван Пенкови

Благодарение на твоя професионализъм и усет към хубавата музика и настроението на хората в точния момент, превърна нашият сватбен ден в един невероятен празник, в запомняща се веселба, в щур купон! Приятелите ни са възхитени от елегантността, с която музиката ни отвеждаше на дансинга. Ние пък сме изключително щастливи, че точно ти беше с нас в този ден! Иво, страхотен си!!! Благодарим ти от сърце!

Диана Пенкова

Благодарим искрено на Dj Ivcho

Благодарим искрено на Dj Ivcho !!
Ивчо, имахме голям късмет с теб!!
Ти накара всички хора да танцуват до изтощение, а благодарение на теб на края на вечерта, нашите гости ни поздравиха с думите : “ Това е най-хубавата и забавна сватба, на която сме били ! Благодарим ви !“
Уникален професионалист си ❤
Благодарим отново за всичко !
Горещо го препоръчвам за хора,които искат диджей който да не им надува цяла вечер главите с тъпи шеги и искат да ги болят краката една седмица след тържество 💃💃

Йоана и Борил /28.04.2018/

Най-прекрасното парти..ever!!! 🙂 07.05.2016

Благодарим за организацията и настроението. Беше страхотно парти.
Успех.

Деси и Аспару

23,08,2015 г. Благодарим за вълшебната музикална атмосфера...

Намерихме те съвсем случайно, но споменът от прекрасната музика и спокойствието и приятелската подкрепа, които създаде на нашата сватба, ще помним винаги. На този най-специален за нас ден имахме в твое лице човек, който да ни напътства, забавлява и празнува заедно с нас.

Благодарим ти 🙂

Валя & Ицо Чалъкови

Сватбата ни се случи 🙂

Сватбата ни се случи по начина, по който си я представяхме благодарение на професионализма на Иво – #DJIVCHO. Той е човек, който съумява да води и насочва без натрапчивост, да усеща настроението на хората в синхрон с желанията на младоженците. Изключително приятно и лесно се работи с него и го препоръчваме сърдечно!

Гергана и Пламен

Невероятен дисководещ...

Иво беше дисководещият на сватбата на мои приятели, на които имах честта да съм кума. Исках да им подготвя една изненада, но се оказа, че изпълнителят, който исках аз да ги изненада е вече зает. Обадих се на Иво с молба за помощ и се оказа, че първият сватбен диджей, на който той се е обадил, беше същият, на който аз вече бях звъняла. Даде ми много професионални съвети и контакти. На самата сватба усещаше много добре настроението на гостите и в крайна сметка допринесе много за купона. Всеки негов ход беше на място. Препоръчвам горещо този професионалист и му благодаря!

Гергана

Искаме да кажем едно голямо...

Искаме да кажем едно голямо благодаря ! Един огромен професионалист, какъвто никога не бяхме виждали. Накара ни да се чувстваме наистина специални на нашия най-важен ден, обръщаше внимание до последният детайл, перфектна организация и светкавични реакции със страхотна импровизация в моментите, когато има нужда. Стана голям купон, дансинга не можа да си поеме дъх, наистина сме очаровани от цялото преживяване. Благодарим ти Иво !

Георги Илиев

Кръщене 15.06.2014 г.

Огромни благодарности за професионализма и грижата за прекрасното настроение на този важен ден за нас и нашите гости!Страхотно изживяване и незабравими емоции! Още веднъж – Благодарим ти DJ Ивчо!

Гери и Иван

Изборът на DJ беше най-трудната...

Изборът на DJ беше най-трудната част от подготовката за нашата сватба до момента в който се срещнахме с DJ Ivcho. Още в началото усетихме, че той ще е човекът.

Иво, работиш изключително организирано и подредено. Съобрази се с всички наши желания и насоки, много умело балансираше между музикалните капризи на гостите. Изключителен професионалист. Усети настроенията и реагира адски бързо. Купонът беше на високо ниво през цялото време, чак до затварянето на ресторанта.

Препоръките ни за най-добър DJ за сватбено тържество винаги ще включват твоето име 🙂

Желаем ти успехи, каквито не се съмняваме, че ще продължаваш да постигаш! Ще се радваме да присъстваме на още много събития, водени от теб!

Благодарим ти!

Александра и Цветан

Сватба 23.08.2015...

Направихме най-правилния избор  Голямо БЛАГОДАРЯ !!!

Мария

Незабравим сватбен ден – 05.10.2013 г...

Един ден, който никога няма да забравим и остави много красиви спомени в нас. Благодарим на Dj Ivcho за професионализма, креативността и страхотната атмосфера,която създаде за нас и нашите гости. Не съжаляваме за избора си и бихме го избрали отново при друг повод и тържество. Горещо препоръчвам и му пожелавам да бъде все така истински професионалист.

Поздрави от Испания !

Цвета Господинова

Защо DJ-ят e ключов за сватбата Ви...

Два месеца след сватбата ни мога да ви споделя мнението си за DJ Ivcho без адреналина на емоциите и се надявам да ви е помогне. Три са елементите на работата му, които за мен бяха ключови за нашето прекрасно тържество: 1. По време на подготовката на празника Иво подходи към плана като към проект – беше на разположение за срещи, изцяло съобразявайки се с нашия невъзможен график; той изслуша желанията ни, помогна ни където имахме нужда и състави подробен сценарии – стъпка по стъпка. В тези дни на трескава подготовка, той отне от мен притеснението, че нещо ще остане недомислено. 2. В деня на сватбата ни се беше погрижил за всеки детайл от сценария и балансираше прекрасно между нашите желания като младоженци и тези на по-напористите ни гости (което, често е мисия невъзможна за много). Лично аз не съм имала и за миг притеснение какво следва и как ще прозвучи. Всичко беше на нивото, което желаехме. 3. Гостите ни се забавляваха, ние също! Имахме прекрасна, завладяваща, весела и елегантна атмосфера и всичко това в една вечер! Иво, много ти благодаря за подкрепата в организацията, чудесната работа и прекрасното усещане по време на празника ни! С благодарност, Ирина Панайотова

Ирина Панайотова

Искаме да благодарим за прекрасното...

Искаме да благодарим за прекрасното настроение и лудите танци! Благодарим за професионализма и спокойствието, с които водеше нашето сватбено тържество! Благодарим ти Иво, че направи нашия ден незабравим! 

Жасмина Тальская

Фирмено парти...

Трета година подред поверяваме фирменото си тържество по случай коледните и новогодишните празници в ръцете на DJ Ivcho. Резултатът е страхотно, запомнящо се парти!

Елица

Нашият DJ – Сватба – 26.09.2015...

DJ Ivcho, ти просто си беше нашия DJ от първия ден, в който се срещнахме 🙂 Въобще нямахме колебания и за това и не сме се срещали с никой друг. Много ти благодарим, че напълно покри очакванията и нуждите ни с професионализма си като водещ, съветите и идеите, които ни даде, чувството си за хумор, прекрасния избор на музика за всеки един момент и елегантните импровизации, които неизбежно се налагат в едно толкова динамично събитие като сватбеното тържество. Още веднъж – благодарим и до нови срещи 🙂

Жени и Васето

Благодаря на DJ Ивчо!

Благодаря на DJ Ивчо,че направи празника ни прекрасен! Весела програма и страхотно настроение!

Ирена и Георги сем. Симеонови

Нашата сватба 20.06.15 г.

Иво, Благодарим ти за страхотния професионализъм и креативност които прояви по време на подготовката и по време на на най-важния за нас ден. Всичките ни гости бяха искрено впечатлени от енергията и желанието с които си вършиш работата и много се забавляваха. DJ Ивчо направи деня ни незабравим и ние искрено го препоръчване. DJ Ивчо = професионализъм + любов към работата + незабравимо парти 🙂

Ивайла и Борислав Димитров

Wedding 30.06.2018 D&M...

Иво е парти машина! Благодарим за настроението, което внесе на нашата сватба вчера. Още не мога да спра да се усмихвам. Препоръчвам с две ръце- даде ни много полезни съвети още от самото начало, съобрази се с предпочитанията ни, дойде с един камион техника, с който се справи сам, нямаше „не мога“ или „не знам“, намери общ език с всички хора на сватбата. Та ако ви трябва професионалист с отношение към добрата музика и чувство на стил- г-н Иво е вашия човек.

Дани Блажева

Страхотно сватбено тържество – 05.09.2015.

Иво, Благодаря ти за всичко, което направи за нашият незабравим сватбен ден! Тържеството, което ни помогна да организираме и изживеем беше страхотно за нас и за всичките ни гости, от чието име също изказвам големи благодарности! Много ще се радваме отново да имаме повод да те поканим на наш празник 🙂 Наталия и Венцислав Йондови

Наталия Йондова

25.07.2015 Сватбата...

Ако искате сватбата ви да се превърне във вълнуващо парти, на което всичките ви гости, независимо от възрастта, да се забавляват и танцуват, спрете се на DJ Ivcho. Той е много позитивен и лъчезарен, старателен професионалист, отворен към нови предложения. Разчупва традициите, стига да поискате. Благодарим Tи, че направи сватбата ни, незабравимо парти за всички присъствали и най-вече за нас.

Ирина

"Благодаря DJ Ivcho...

Благодаря за невероятните емоции, които ти ни предостави на сватбата с твоята музика! 

Диана Суд

"Сватба 17,09,2006г. Истински професионализъм...

Истински професионализъм. Усмихнат. Внимание към всеки детайл и готов да помогне във всеки един момент. Накара ни да се чувстваме спокойни. С Dj Ivcho сватбата ни беше една незабравима приказка. Благодарим ти !

Дилиана и Дани

В лицето на Иво получихме...

В лицето на Иво получихме човек на когото можем да се доверим напълно и никак не сбъркаме! Направи нашата вечер, по-хубава отколкото си я представяхме! Много му благодарим за професионализма и човешкото отношение! Препоръчваме го горещо 🙌

Симона

Сватба 14.06.2014 г.

Невероятен професионалист! Препоръчваме го с две ръце! Изкарахме страхотно на нашата сватба, в голяма степен благодарение и на него! 

Богомила

Да работиш с DJ Ivcho...

Да работиш с DJ Ivcho е изключително лесно. Комуникацията между нас беше ефективна и бърза. Безпроблемно разбра каква музика очакваме на сватбата си и очакванията ни се оправдаха! Отворен е за всякакви предложения и приема промени в последния момент адекватно и с усмивка. Благодарим ! 

Томислава Чернева

Сватбено празненство 23.07.2017.

Много се радваме, че срещнахме истински професионалист като DJIvcho.
Беше помислил за всичко и се погрижи всичко да протече възможно най-гладко.
С две думи, с него се работи много лесно и се купонясва чудесно.
Благодарим ти, че допринесе за доброто настроение на нашия празник. 

Милица и Росен

Сватбено тържество...

Искаме да изкажем специалните си благодарности на DJ Ивчо за професионализма и невероятната вечер, изпълнена с много музика и танци! За нас беше истинско удоволствие, че се запознахме с един лъчезарен човек и, че бяхте част от нашия празник! 

сем. Комарови

Благодаря за прекрасното настроение с което...

Благодаря за прекрасното настроение с което изпълни нашият сватбен ден. За професионализма с който допринесе за едни незабравими моменти.Чувствахме се спокойни, че всичко е в сигурни ръце и тържеството ни ще остави прекрасни спомени за нас и нашите гости. 

Нина

DJ Ivcho беше до нас...

DJ Ivcho беше до нас доста преди сватбата. Обърна ни много внимание и се вслуша във всичките ни идеи. Усеща нещата отвъд нормалния водещ, работи усърдно и качествено. Накрая се сдобихме с приятел.
Ще те викнем на следващата 😀 Всичко беше супер!

Стоян Ванчуров

Едно голямо БЛАГОДАРЯ! 🙂

Ивчо, благодаря за прекрасното настроение и емоцията, която вкара! Имаш едно голямо браво за професионализма, за доброто ти отношение към подпийналите гости, изнервените близки и шашнатите младоженци! Радвам се, че точно ти ни беше препоръчан и като подновяваме обетите да знаеш, че от сега си зает! 🙂 

Ив

Сватбата ни 25.06.2010 г.

Никога няма да забравя сватбения си ден/вечер, беше невероятно изживяване както за нас, така и за гостите ни и човека, на който дължим до голяма степен всичко, което изживяхме и на който сърдечно благодарим, е DJ Ивчо. Висок професионализъм, креативност, точност… Каквото и да напиша, ще е малко, за нас това е най-добрия избор на DJ , особено за най-важните събития в живота ни. 

Таня и Юли

16.07.2016 Незабравим ден за нас!

Благодарим на DJ Ivcho, че отдаде един ден от своя живот на нас! Той наистина се раздава на 100% по време на работа. Внася уникално спокойствие в младоженците и гостите, дава страхотни идеи и направлява събитията като опитен капитан. Успя да изпълни всяко наше желание въпреки изключително натоварената програма. И не последно място е изключителен човек и DJ. 

Мира и Александър Сапунджиеви

"Страхотен! Прекрасно отношение и професионализъм...

Страхотен! Прекрасно отношение и професионализъм. Изцяло се съобрази с нашите желания и през цялото време се чувствахме сякаш наш близък приятел води събитието ни. Нямаше как да бъде по-прекрасно! Благодарим ти!

Моника

Искам да изкажа благодарности за...

Искам да изкажа благодарности за DJ Ivcho,който беше DJ на нашата сватба.Всички сме очаровани и много доволни,от начина му на работа и хубавата музика,която подбираше за нас и гостите ни.Препоръчваме го най-сърдечно на всички бъдещи младоженци! 

Ваня и Иван Славкови

Сбатба...

Изключителен професионалист! Създаде страхотно настроение на сватбата ни. Точен и коректен, даде ни много полезни съвети, като се съобрази и с нашите искания. Проведе ритуалите изключително интелигентно и забавно. Благодаря!

Красимира Димитрова

Сватбен ден...

Точен, забавен, абсолютен професионалист, който превърна сватбения ни ден в незабравимо, отличаващо се и много приятно преживяване за нас и нашите гости. Оттогава препоръчвам горещо Dj Ivo на всеки с подобна нужда и досега никой не е останал разочарован. Много успешно усеща публиката и може да вдигне на крака и най-закостенелите участници в парти събития. 

Галя Маламова-Денчева

Ивчо, благодаря ти, че направи...

Ивчо, благодаря ти, че направи празника ни толкова хубав и забавен, както и атмосферата толкова приятна. Супер е, че си толкова весел и умееш да усещаш настроенията на хората около теб.

Още веднъж голямо БЛАГОДАРЯ! 

Радостина Динева

Изключително впечатлени сме от DJ...

Изключително впечатлени сме от DJ Ивчо!
Отношението му към сватбата ни беше много професионално още от самото начало! Всеки път успяваше да реагира и да вплете с финес многократните промени в програмата 🙂
Интелигентен и благ човек, който ще направи събитието ви незабравимо! 

Фанка Бачева

25.04.2015 Едно голямо благодаря !

Едно голямо благодаря, че бяхте част от нашия приказен, сватбен ден и го направихте незабравим празник за нас и нашите гости! Беше невероятно, уникално, неповторимо… ден, който ние никога няма да забравим! БЛАГОДАРЯ ВИ за професионализма, за доброто отношение, за позитивизма, за подкрепата и приятелството! 

Маргарита и Даниел Василеви

Уникален сватбен ден до изгрев слънце – 23/07/2016

Иво, Благодарим ти за страхотното настроение, което създаде на нашата сватба, за лудите танци до зори, които се харесаха на всички гости, дошли от 18 различни държави, за моментите, в които ни напътстваше и успокояваше и за изключителния ти професионализъм 🙂 Безкрайно сме доволни, че те срещнахме и най-силно те пропоръчваме на всички бъдещи младоженци !!! Мими и Павел , 23/07/2016, Вила Екатерина. 

Мария & Павел

Сватба 27/08/2016

Страхотна вечер с много настроение и смях. Всичко това създадено с главното участие на Иво. Страхотен професионалист и човек. Беше с нас през цялото време и ни помагаше, за да може всичко да върви гладко, ние и гостите ни да се забавляват. Всички останаха очаровани от него и музиката,която пускаше. Определено ще се срещнем отново за следващите празнични моменти в живота на нашето семейство. 

Анета Аврамова 🙂

Сватбен ден 28.06.2014 г.

Започвайки да се луташ из DJ, които предлагат незабравим купон за един от най-важните дни в живота ти и попадайки именно на DJ Иво, осъзнаваш че си се справил по най-добрия начин в организацията. И защото DJ-я не е човека зад пулта, който пуска музиката, а човекът който усеща настроението на хората, провежда най-различни ритуали и е част от цялото изживяване. Какво повече може да се каже за един перфектно прекаран ден и купонджийски прекарана вечер. И равносметката се прави, когато в продължение на месеци след сватбата, продължават да ми звънят хора за да искат координатите на Иво. Едно голямо благодаря за всичко! 

Цветина Ценова

Много сме щастливи, че избрахме...

Много сме щастливи, че избрахме DJ Ivcho за дисководещ на нашата сватба! Много добър професионалист и голям свежар 🙂 Той подбра музика, която идеално пасваше на нас и гостите, имаше добри идеи за по-разчупени „сватбени ритуали“. Успя да създаде весело настроение въпреки многото дъжд и кал, с които трябваше да се борим 🙂 

Ваня Денева

DJ Ivcho = уникален...

DJ Ivcho = уникален веселяк и професионалист. Направи много готин купон на сватбата ни.
Highly recommended!!! 

Марин

Светла и Николай 02.05.2015 г.

С две ръце препоръчваме Dj Ivcho! Истински професионалист! При него всичко се случва точно по начина, по който сте го поискали. Още когато го чухме на сватбата на наши приятели, разбрахме че това е нашия човек! Нашата сватба беше в Стара Загора, което не беше проблем за него! Наистина се забавлявахме адски много! С DJ Ivcho купона е от светло до светло 🙂 

Николай Минчев

Scroll to Top

Сайтът записва и обработва Cookies, за да работи оптимално.