Close

Сватба на открито

Сватба на открито

Представете си красива ботаническа градина с безброй разцъфнали цветя. Бавно се спуска нощта, една невероятна фото-сесия на красивия залез, небе осветено от ярки звезди и първи танц под светлината на свещи. Истинска незабравима романтика. Това е възможно ако изберете вашата сватба да е под открито небе. Или така наречената сватба на открито.

Въпреки, че тези сватби доставят невероятно усещане и атмосфера, те са и пълни с предизвикателства, които сватбите на закрито не могат да ви осигурят.

Преди да започнете с покупките на вашата сватбена украса първо определете мястото и времето. Ако изберете да сте във градината на някой ресторант, градина с басейн или хотел с ресторант градина се уверете че ще имате подсигурени навеси при евентуален дъжд или много силно слънце. Но изберете ли да сте в парк, ботаническа градина или общински терен ще се сблъскате с доста разходи. Още повече ако сте извън София. Трябва да си наемете шатри – ако времето ви изненада, маси, столове, посуда, осветление, осигуряване на спане за гостите ви, ако сватбата е вечерна, украса, светлина, кетъринг и още куп неща. Задължително подсигурете твърда подова настилка за танцуване,защото не е много приятно токчетата ви да се забиват в пръстта.

Ако се решите на такава сватба знайте, че накрая преживяването за вас и вашите гости ще бъде уникално и вдъхновяващо и вашите близки и приятели ще говорят за това събитие много дълго време.