Close

ЗА МЕН

Казвам се Иво Стоянов (DJ Ivcho) и вече повече 15 години съм напълно отдаден на музиката на професионално ниво. Тя е моята голяма любов и именно заради това се наслаждавам на всеки миг от работата си, която се е превърнала по-скоро в удоволствие.
Обичам музиката във всяка нейна форма и проявление, затова умело и със страст мога да работя с всякакви стилове. Бих могъл единствено да кажа, че стилът и песента, които са ми любими, са тези, създаващи най-силната емоция и предизвикващи най-приятното настроение, а те са различни за различните хора и различните моменти.
Всяко събитие, от което ставам част, за мен е авантюра, на която се отдавам с цялото си сърце. В резултат на натрупания през годините опит, имам изграден свой доказано успешен стил на работа. Подхождам с еднакво голяма отговорност спрямо всяко събитие, с което се ангажирам – било то сватба, семейно или корпоративно парти. Моята работа винаги започва с детайлно запознаване с конкретните изисквания и очаквания и базирайки се на тях, изготвям индивидуална програма за даденото събитие. Оставям музиката да зададе неговия ритъм и да създаде уникалното настроение, което оставя отпечатък у гостите. Всяко парти има своите главни действащи лица и специални гости, а микрофонът е единствено средство да се акцентира на важните моменти в хода на събитието и да се ангажират именно тези значими фигури. Далеч съм от модела, в който дисководещият поставя акцента върху себе си и своето присъствие.
Сватбен дисководещ
Когато моето участие е необходимо, с цел стриктното спазване на предвидената програма, може да разчитате на съдействие от моя страна в организацията на голямото събитие. Значителният брой участници в него, като организатори и подизпълнители, често усложнява изпълнението на програмата по план. Тези затруднения могат да бъдат избегнати, когато е на лице добра координация. Именно дисководещият е този, който е отговорен за правилното синхронизиране на участниците – персоналът на заведението, снимачен екип, музиканти, осветители и т.н.
Моята цел е да създам неповторимо настроение и изживяване за вас и вашите гости, следвайки предварително установена програма, съобразена с вашите желания. Не бива да се безпокоите ако в хода на вашето събитие се появят отклонения от плана, който сте очаквали – аз имам опит и готовност в частичната или цялостна промяна на хода на събитието, така че то да се развие по възможно най-естествен и приятен за вас и гостите ви начин.
Съветвам ви, когато избирате музика за своето парти, да дадете свобода на въображението си. Аз мога да отговоря на всички ваши музикални желания, подходящи за дадения случай. Имам визия за всяко събитие, за което се грижа, и тя се основава на неговото естество, желания на организаторите и гостите, които трябва да го запомнят

Мои интересни произведения

Защото музиката е моята любовта и начинът ми на живот.
Имам удоволствието да споделя с вас, някой от моите миксове и ремикси. Това, което може да чуете е един от любимите ми начини да се забавлявам. Не крия, работата ми е моето удоволствие. Миксовете, който може да чуете, са записани на живо. Те са от обществени заведения или партита.
Музиката от частните събития като – сватби, рождени дни, корпоративни мероприятия и др, може да чуете само на живо. Тъй като считам, че е хубаво да спазвам конфиденциалността.

 

Тук може да споделите вашият отзив.

Required Field

Какво е вашето име?
Вашият имейл?
Моля споделете вашият facebook или личен сайт?
Какво е името на вашата компания ?
Какво мислите за мен?

Кръщене 15.06.2014 г.

Огромни благодарности за професионализма и грижата за прекрасното настроение на този важен ден за нас и нашите гости!Страхотно изживяване и незабравими емоции! Още веднъж – Благодарим ти DJ Ивчо!

Благодаря DJ Ivcho

Благодаря за невероятните емоции, които ти ни предостави на сватбата с твоята музика!

Защо DJ-ят e ключов за сватбата Ви

Два месеца след сватбата ни мога да ви споделя мнението си за DJ Ivcho без адреналина на емоциите и се надявам да ви е помогне. Три са елементите на работата му, които за мен бяха ключови за нашето прекрасно тържество: 1. По време на подготовката на празника Иво подходи към плана като към проект – беше на разположение за срещи, изцяло съобразявайки се с нашия невъзможен график; той изслуша желанията ни, помогна ни където имахме нужда и състави подробен сценарии – стъпка по стъпка. В тези дни на трескава подготовка, той отне от мен притеснението, че нещо ще остане недомислено. 2. В деня на сватбата ни се беше погрижил за всеки детайл от сценария и балансираше прекрасно между нашите желания като младоженци и тези на по-напористите ни гости (което, често е мисия невъзможна за много). Лично аз не съм имала и за миг притеснение какво следва и как ще прозвучи. Всичко беше на нивото, което желаехме. 3. Гостите ни се забавляваха, ние също! Имахме прекрасна, завладяваща, весела и елегантна атмосфера и всичко това в една вечер! Иво, много ти благодаря за подкрепата в организацията, чудесната работа и прекрасното усещане по време на празника ни! С благодарност, Ирина Панайотова

Ирина Панайотова